Митровић љут на себе: Да сам шутнуо још 100 пута...!

"Дође ми да плачем колико сам љут", поручио је српски ас после меча с Вулверхемптоном.

Фудбал 26.12.2018 | 19:45
Митровић љут на себе: Да сам шутнуо још 100 пута...!
Признање за играча утакмице, али велико незадовољство код Александра Митровића.

Репрезентативни нападач није успео да постигне гол овог поподнева на "Котиџу" против Вулвса (1:1), иако је имао запажену улогу - предводио је екипу као капитен, улазио често у шансе, али га лопта није слушала...

У надокнади времена је искористио дугу лопту Серхија Рика, преварио три чувара, успео да шутне, али поново срећа није била на његовој страни.

Прво је његов ударац успорен добрим клизећим стартом, да би други фудбалер "вукова" на време стигао до лопте и избацио је са гол-линије. Јасно је колико је то тешко пало Митровићу који је без гола у Премијер лиги више од 500 минута...

Чешао се, "вртео" главом у неверици у разговору са репортером "Скај Спортса" и једва нашао речи после меча за којим ће његов тим дуго жалити за пропуштеном шансом.

"Да сам шутнуо лопту још 100 пута, не би ушла... Све сам урадио добро, али нисам имао среће. Баш сам разочаран, имали смо шансе и нисмо победили, али окрећемо се наредном мечу", поручио је револтирани Александар Митровић, стрелац седам голова ове сезоне.

Управо толико шутева је имао само у првом полувремену, што је рекорд ове сезоне.

Али, Руи Патрисио, дефанзивци Вулверхемптона и "фортуна" нису дали да постигне гол.

"Био је то један од оних дана... Све радиш добро и на крају немаш среће. Лопта није хтела да уђе, стварно сам разочаран. Најважније за нападача је да постигне гол, а дође ми да плачем колико сам љут".


Фулам је и поред "Митрових" промашених шанси повео голом Сесењона, али одбрана ни овога пута није издржала, иако се дефинитивно поправља код Клаудија Ранијерија.

Тим са "Крејвен Котиџа" је тако скочио са последњег места на табели, али видећемо на колико дуго пошто и Хадерсфилд, који сада има бод мање од њих, игра против Манчестер јунајтеда у термину од 16 часова на "Боксинг деј".

У сваком случају, Фуламу је потребно да Митровић што пре заборави на промашаје и поврати самопоуздање.

И да буде онај стари!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар