Mitrović ljut na sebe: Da sam šutnuo još 100 puta...!

"Dođe mi da plačem koliko sam ljut", poručio je srpski as posle meča s Vulverhemptonom.

Fudbal 26.12.2018 | 19:45
Mitrović ljut na sebe: Da sam šutnuo još 100 puta...!
Priznanje za igrača utakmice, ali veliko nezadovoljstvo kod Aleksandra Mitrovića.

Reprezentativni napadač nije uspeo da postigne gol ovog popodneva na "Kotidžu" protiv Vulvsa (1:1), iako je imao zapaženu ulogu - predvodio je ekipu kao kapiten, ulazio često u šanse, ali ga lopta nije slušala...

U nadoknadi vremena je iskoristio dugu loptu Serhija Rika, prevario tri čuvara, uspeo da šutne, ali ponovo sreća nije bila na njegovoj strani.

Prvo je njegov udarac usporen dobrim klizećim startom, da bi drugi fudbaler "vukova" na vreme stigao do lopte i izbacio je sa gol-linije. Jasno je koliko je to teško palo Mitroviću koji je bez gola u Premijer ligi više od 500 minuta...

Češao se, "vrteo" glavom u neverici u razgovoru sa reporterom "Skaj Sportsa" i jedva našao reči posle meča za kojim će njegov tim dugo žaliti za propuštenom šansom.

"Da sam šutnuo loptu još 100 puta, ne bi ušla... Sve sam uradio dobro, ali nisam imao sreće. Baš sam razočaran, imali smo šanse i nismo pobedili, ali okrećemo se narednom meču", poručio je revoltirani Aleksandar Mitrović, strelac sedam golova ove sezone.

Upravo toliko šuteva je imao samo u prvom poluvremenu, što je rekord ove sezone.

Ali, Rui Patrisio, defanzivci Vulverhemptona i "fortuna" nisu dali da postigne gol.

"Bio je to jedan od onih dana... Sve radiš dobro i na kraju nemaš sreće. Lopta nije htela da uđe, stvarno sam razočaran. Najvažnije za napadača je da postigne gol, a dođe mi da plačem koliko sam ljut".


Fulam je i pored "Mitrovih" promašenih šansi poveo golom Sesenjona, ali odbrana ni ovoga puta nije izdržala, iako se definitivno popravlja kod Klaudija Ranijerija.

Tim sa "Krejven Kotidža" je tako skočio sa poslednjeg mesta na tabeli, ali videćemo na koliko dugo pošto i Hadersfild, koji sada ima bod manje od njih, igra protiv Mančester junajteda u terminu od 16 časova na "Boksing dej".

U svakom slučaju, Fulamu je potrebno da Mitrović što pre zaboravi na promašaje i povrati samopouzdanje.

I da bude onaj stari!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar