Саријеве "сеансе" и Пепове главобоље у борби за врх!

Челси је изгубио две од последњих шест утакмица, губи корак за Тотенхемом, Ситијем и Ливерпулом, што се никако не допада Маурицију Сарију.

Фудбал 26.12.2018 | 11:45
Саријеве "сеансе" и Пепове главобоље у борби за врх!
Менаџер "плаваца" је због тога сазвао састанак пред утакмицу 19. кола Премијер лиге са Вотфордом да се не би поновила утакмица са Лестером (0:1).

Британски медији пишу да су састанци били појединачни са више играча, јер је старт ове сезоне гори него прошлогодишњи са Антониом Контеом.

"Прво прича са групом, па онда са три, четири или пет играча. Морамо да избегнемо исте проблеме у будућности. Против Лестера мислим да знам шта се десило и хоћу само потврду тога", рекао је Сари. 

Он би на место шпица могао да убаци Оливијеа Жируа након што је Еден Азар неко време био "лажна деветка". Вотфорд је тријумфом над Вест Хемом успео да се попне на седмо место и јасно је откуд забринутост у тиму Челсија. 

Ништа мање разлога за њу нема ни Манчестер сити који је поразом од Кристал Паласа 3:2 остао на четири бода иза водећег Ливерпула. Прошле године у ово време, тим Пепа Гвардиоле је био убедљиво први и већ до Божића је било јасно да ће се октитити титулом. 

Сада их дочекује Лестер, осокољен победом над Челсијем.

"Идемо у Лестер са нуждом да победимо. Прошле сезоне када бисмо губили бодове, одмах бисмо их враћали. То морамо да радимо и сада. Имамо две утакмице пред Нову годину и то нам је потребно. Када побеђују, очекујем да буду мирни, сада је исто. Изгубимо утакмицу, дешава се, али морамо да се фокусирамо на следећу", рекао је Гвардиола. 

Његовом тиму ће помоћи и што се у екипу враћа Серхио Агуеро који је пропустио пет утакмице због повреде мишића. Ливерпул стечену предност из прошлог кола брани код куће у мечу са Њукаслом, а сви ови мечеви почињу од 16 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар