Sarijeve "seanse" i Pepove glavobolje u borbi za vrh!

Čelsi je izgubio dve od poslednjih šest utakmica, gubi korak za Totenhemom, Sitijem i Liverpulom, što se nikako ne dopada Mauriciju Sariju.

Fudbal 26.12.2018 | 11:45
Sarijeve "seanse" i Pepove glavobolje u borbi za vrh!
Menadžer "plavaca" je zbog toga sazvao sastanak pred utakmicu 19. kola Premijer lige sa Votfordom da se ne bi ponovila utakmica sa Lesterom (0:1).

Britanski mediji pišu da su sastanci bili pojedinačni sa više igrača, jer je start ove sezone gori nego prošlogodišnji sa Antoniom Konteom.

"Prvo priča sa grupom, pa onda sa tri, četiri ili pet igrača. Moramo da izbegnemo iste probleme u budućnosti. Protiv Lestera mislim da znam šta se desilo i hoću samo potvrdu toga", rekao je Sari. 

On bi na mesto špica mogao da ubaci Olivijea Žirua nakon što je Eden Azar neko vreme bio "lažna devetka". Votford je trijumfom nad Vest Hemom uspeo da se popne na sedmo mesto i jasno je otkud zabrinutost u timu Čelsija. 

Ništa manje razloga za nju nema ni Mančester siti koji je porazom od Kristal Palasa 3:2 ostao na četiri boda iza vodećeg Liverpula. Prošle godine u ovo vreme, tim Pepa Gvardiole je bio ubedljivo prvi i već do Božića je bilo jasno da će se oktititi titulom. 

Sada ih dočekuje Lester, osokoljen pobedom nad Čelsijem.

"Idemo u Lester sa nuždom da pobedimo. Prošle sezone kada bismo gubili bodove, odmah bismo ih vraćali. To moramo da radimo i sada. Imamo dve utakmice pred Novu godinu i to nam je potrebno. Kada pobeđuju, očekujem da budu mirni, sada je isto. Izgubimo utakmicu, dešava se, ali moramo da se fokusiramo na sledeću", rekao je Gvardiola. 

Njegovom timu će pomoći i što se u ekipu vraća Serhio Aguero koji je propustio pet utakmice zbog povrede mišića. Liverpul stečenu prednost iz prošlog kola brani kod kuće u meču sa Njukaslom, a svi ovi mečevi počinju od 16 časova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar