Јунајтед преговора са Миленковићевим агентом!

Острвски медији преносе да је Манчестер јунајтед изабрао прву мету када је реч о играчима одбране. У питању је репрезентативац Србије Никола Миленковић.

Фудбал 28.12.2018 | 15:00
Јунајтед преговора са Миленковићевим агентом!
Штопер Фиорентине је и летос био једна од потенцијалних мета, када је менаџер био Жозе Мурињо, који је недавно добио отказ. Ипак, Јунајтед не одустаје.

Италијански лист "Ла Република" објавила је да је енглески клуб већ у преговорима са Николиним менаџером око зимског трансфера и да је он већ неколико дана у Енглеској.

Јунајтед по свему судећи неће довести велики број појачања у јануару, како то обично и не чине, али ће привремени менаџер Оле Гунар Солскјер ипак имати одређен буџет, за који се верује да није већи од 70 милиона евра.

Очекује се да би већи део буџета био потрошен на Миленковића који неће напустити Фиренцу за мање од 50 милиона евра, како је пре неколико дана најавио директор "љубичастих" Панталео Корвино.

Италијани ће инсистирати на тој цени, а што се тиче Миленковића, он није под притиском да иде јер има уговор са клубом који му истиче на лето 2022. године.

У Манчестеру верују да је пред Миленковићем лепа будућност и очекују да би он могао да буде замена за Матеа Дармијана који ће се по свему судећи већ ове зиме вратити у Италију.

Иyвор> Б92

Коментари / 0

Оставите коментар