Junajted pregovora sa Milenkovićevim agentom!

Ostrvski mediji prenose da je Mančester junajted izabrao prvu metu kada je reč o igračima odbrane. U pitanju je reprezentativac Srbije Nikola Milenković.

Fudbal 28.12.2018 | 15:00
Junajted pregovora sa Milenkovićevim agentom!
Štoper Fiorentine je i letos bio jedna od potencijalnih meta, kada je menadžer bio Žoze Murinjo, koji je nedavno dobio otkaz. Ipak, Junajted ne odustaje.

Italijanski list "La Republika" objavila je da je engleski klub već u pregovorima sa Nikolinim menadžerom oko zimskog transfera i da je on već nekoliko dana u Engleskoj.

Junajted po svemu sudeći neće dovesti veliki broj pojačanja u januaru, kako to obično i ne čine, ali će privremeni menadžer Ole Gunar Solskjer ipak imati određen budžet, za koji se veruje da nije veći od 70 miliona evra.

Očekuje se da bi veći deo budžeta bio potrošen na Milenkovića koji neće napustiti Firencu za manje od 50 miliona evra, kako je pre nekoliko dana najavio direktor "ljubičastih" Pantaleo Korvino.

Italijani će insistirati na toj ceni, a što se tiče Milenkovića, on nije pod pritiskom da ide jer ima ugovor sa klubom koji mu ističe na leto 2022. godine.

U Mančesteru veruju da je pred Milenkovićem lepa budućnost i očekuju da bi on mogao da bude zamena za Matea Darmijana koji će se po svemu sudeći već ove zime vratiti u Italiju.

Iyvor> B92

Komentari / 0

Ostavite komentar