ПСЖ је сад фаворит за Фабрегаса!

Милан се окреће домаћим алтернативама за везни ред! Росонери имају три опције ако не дође Шпанац.

Фудбал 28.12.2018 | 13:00
ПСЖ је сад фаворит за Фабрегаса!
Милан Сеска фабергаса, жели и Шпанац у Милан, али Челси и Маурицио Сари су препрека трансферу. Осим што тренер не жели да пусти Шпанца док не дође замена, ни Челси га не да Росонерима испод 10.000.000 евра. Што је ипак превише за Милан с обзиром на Фабрегасове године, форму и уговор који истиче за шест месеци…

Међутим, то није никаква препрека за Пари Сен Жермен који се активирао на фудбалској пијаци у потрази за централним везистом. Адријен Рабио је склоњен из тима због ситуације са уговором и жеље да оде без обештећења у Барселону. На тржишту усред сезоне нема много везиста који одгваарају профилу који ПСЖ тражи и тако је Фабрегас искочоио у први план.

ПСЖ је направио листу од 10 играча који су кандидати да у јануари замене Рабиоа. Поред Фабергаса на списку су Алан (Наполи), Абдулаје Дукуре (Вотфорд), Диадие Самасеку (Ред Бул Салцбург), Идриса Гај(Евертон), Леандро Паредес (Зенит), Микаел Кизанс (Борусија Менхегладбах), Арне Мајер (Херта), ТијагоМендеш (Лил) и Марио Лемина (Саутемптон). Алан, Дукуре, Самасеку, Гај и Паредес нису на продају у јануару или коштају превише. Остали немају довољно искуства и квалитета за одлучујућже борбе у Лиги шампиона које следе Парижанима. Остаје Фабрегас као релативно јефтина и кавлитетна опција. ПСЖ би радије платио 10.0000.000 евра за њега него два или три пута веће суме за већину поменутих. А Шпанац има огромно искуство у Лиги шампиона и играо је за велико клубове.

И док се Фабрегас све више удаљава од Милана и приближава Паризу, Росонери испитују остале могућности на тржишту. Појачање у везном реду им је неопходно и сада се окрећу варијантама са домаћег терена. Три опције за Милан су Алфред Данкан (Сасуоло), Данијеле Басели (Торино) и Жордан Верету (Фиорентина).

За Веретуа је већа конкуренција пошто Француза жели Наполи и неки премијерлигаши. Данкан кошта око 20.000.000 евра, Торино не жели да се одрекне Баселија у јануару.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар