Звезди 500.000 евра, Крстичићу 2.300.000 евра!

Још само бонус. . . ! Грчки клуб и српски везиста договорили сарадњу!

Фудбал 25.12.2018 | 20:45
Звезди 500.000 евра, Крстичићу 2.300.000 евра!
Ненад Крстичић ће постати играч АЕК-а после Божића у Грчкој и до Нове године би требало да потпише уговор са атинским жуто-црнима.

Крстичић је практично договорио све детаље око преласка у АЕК. Чека се још само да ли ће добити бонус за потпис уговора, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Он је са грчким шампионом договорио предуговор на три године који почиње од 1. јула наредне године. У првој сезони ће му припасти 600.000 евра, у другој 650.000, а у трећој 750.000 евра.

Међутим, АЕК ради на томе да трансфер буде реализован већ сада јер им је играч преко потребан. Договор са Црвеном звездом већ имају. Црвено-белима ће припасти обештећење од пола милиона евра. Тачније, то је фиксна откупна клаузула која стоји у Крстичићевом уговору и није било могућности да српски шампион заради више новца.

Остаје да се АЕК и Крстичић договоре око детаља сарадње за други део сезоне. Атињани нуде 300.000 евра за наредних шест месеци, српски везиста се нада и неком бонусу за потпис уговора што значи да су ситнице у питању.

У наредних неколико дана би требало да буду уговорени последњи детаљи и Крстичић ће наставити каријеру у Грчкој јер тренер Узунидис жели да рачуна на његове услуге од првих дана јануара.

„Крстичић је јако добар и користан играч. Сјајна је личност и породичан човек. На терену покрива простор измеђ два шесанестерца, има сјајан први пас и осећај када да нападне. Не крије се у тешким ситуацијама, што је показао у мечевима Лиге шампиона. Паметно се креће и користи мане у игри противника. Искусан је и сјајно чита игру у обе фазе“, рекао је Звездина нападач Ел Фарду Бен за грчке медије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар