Zvezdi 500.000 evra, Krstičiću 2.300.000 evra!

Još samo bonus. . . ! Grčki klub i srpski vezista dogovorili saradnju!

Fudbal 25.12.2018 | 20:45
Zvezdi 500.000 evra, Krstičiću 2.300.000 evra!
Nenad Krstičić će postati igrač AEK-a posle Božića u Grčkoj i do Nove godine bi trebalo da potpiše ugovor sa atinskim žuto-crnima.

Krstičić je praktično dogovorio sve detalje oko prelaska u AEK. Čeka se još samo da li će dobiti bonus za potpis ugovora, saznaje MOZZART Sport. On je sa grčkim šampionom dogovorio predugovor na tri godine koji počinje od 1. jula naredne godine. U prvoj sezoni će mu pripasti 600.000 evra, u drugoj 650.000, a u trećoj 750.000 evra.

Međutim, AEK radi na tome da transfer bude realizovan već sada jer im je igrač preko potreban. Dogovor sa Crvenom zvezdom već imaju. Crveno-belima će pripasti obeštećenje od pola miliona evra. Tačnije, to je fiksna otkupna klauzula koja stoji u Krstičićevom ugovoru i nije bilo mogućnosti da srpski šampion zaradi više novca.

Ostaje da se AEK i Krstičić dogovore oko detalja saradnje za drugi deo sezone. Atinjani nude 300.000 evra za narednih šest meseci, srpski vezista se nada i nekom bonusu za potpis ugovora što znači da su sitnice u pitanju.

U narednih nekoliko dana bi trebalo da budu ugovoreni poslednji detalji i Krstičić će nastaviti karijeru u Grčkoj jer trener Uzunidis želi da računa na njegove usluge od prvih dana januara.

„Krstičić je jako dobar i koristan igrač. Sjajna je ličnost i porodičan čovek. Na terenu pokriva prostor izmeđ dva šesanesterca, ima sjajan prvi pas i osećaj kada da napadne. Ne krije se u teškim situacijama, što je pokazao u mečevima Lige šampiona. Pametno se kreće i koristi mane u igri protivnika. Iskusan je i sjajno čita igru u obe faze“, rekao je Zvezdina napadač El Fardu Ben za grčke medije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar