Видео - Центарфор и фајтер: Паклени тренинг Артјома Дзјубе!

Када скине копачке нападач Зенита и Русије навлачи рукавице у улази у ринг.

Фудбал 28.12.2018 | 08:00
Видео - Центарфор и фајтер: Паклени тренинг Артјома Дзјубе!
Уз Денис Черишева и Александра Головина, Артјом Дзјуба је био најважнији шраф у домаћем тиму на минулом Светском првенству. Тим највеће земље света је на опште изненађење, па и њих самих заустављен тек у четвефиналу где их је Хрватска избацила након 2:2 и извођења пенала.

Постигао је три гола и водио тешке битке са најбољим штоперима света, показавђи на тако великој сцени да је звер каква се ретко рађа. Чак 196 цм и скоро 100 кг практично чистих мишића довољни су да уплаше сваког противника, а када је физилки максимално спреман заиста делује као тенк.

Један од разлога његове велике снаге - осим генетике - је и љубав према борилачким вештинама, тако да класичан фудбалски тренинг понекад комбинује и са понеким спарингом у рингу. Тако је пре неки дан ушао у октагон на спаринг са једним од најјачих ММА бораца Русије и света, Александром Волковим (201 цм, 115 кг), који је широј јавност евентуално познат по шокантном нокауту који је доживео у последњим секундама тешкашке борбе са Американцем Дериком Луисом на УФЦ 229 када је меч вечери био већ легендарни дуел Хабиба Нурмагомедова и Конора Макгрегора.



Мора се признати да 30-годишњи центрафор Русије и Зенита делује заиста импресивно у борби, барем за једног аматера, те не би испао много смешан уколико би сада променио спорт којим се бави. Срца му сигуно не би недостајало пошто се није плашио да удари на овако моћног противника  оки га је, наравно пуштао. А верујте, треба много храбрости да се уђе у ринг са неким таквим као што је горостасни Волков, иако знате да ће вас "чувати".

Руски шампионат се наставља 3. марта, а Зенит на врху табеле има 34 поена, бод више од другопласираног Краснодара.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар