Мата: Вријеме је за оптимизам!

Фудбалер Манчестер јунајтеда, Хуан Мата, рекао је да повратак "легендарног" Оле Гунара Солскјера у клуб показује да је време за оптимизам на Олд Трафорду.

Фудбал 25.12.2018 | 15:45
Мата: Вријеме је за оптимизам!
Мата је у свом блогу навео да је ово била "другачија недеља" у клубу, после отказа тренеру Жозеу Мурињу, коме је захвалио на трофејима које су заједно освојили.

Екипу ће до краја сезоне предводити бивши играч Јунајтеда Солскјер, који је у суботу дебитовао победом против Кардифа, 5:1.

Мата је у претходном блогу, после пораза од Ливерпула, рекао да нема шта да каже, али је овај пост далеко позитивнији.

"Легендарни Солскјер је наш нови тренер и нисмо могли боље да почнемо. То је била убедљива победа против Кардифа и подићи ће морал на крају године. Време је за оптимизам, да гледамо напред и да напорно радимо како бисмо поправили пласман на табели. Врло смо мотивисани да то урадимо за наше навијаче, који много заслужују", навео је Мата, пренео је Скај.

Јунајтед ће у среду на Боксинг деј, када се традиционално, на други дан Божића, игра фудбал у Енглеској, дочекати Хадерсфилд.

"Тај датум ме подсећа на моје прве месеце проведене у Премијер лиги, пре седам година, а ти дани су за мене постали најбољи у години. Много је породица на трибинама и надамо се да ћемо слављеничкој атмосфери допринети добрим фудбалом. То је посебан дан за енглески фудбал", рекао је шпански фудбалер.

После 18 кола у Премијер лиги, Манчестер јунајтед је шести на табели са 19 бодова заостатка за првопласираним Ливерпулом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар