Mata: Vrijeme je za optimizam!

Fudbaler Mančester junajteda, Huan Mata, rekao je da povratak "legendarnog" Ole Gunara Solskjera u klub pokazuje da je vreme za optimizam na Old Trafordu.

Fudbal 25.12.2018 | 15:45
Mata: Vrijeme je za optimizam!
Mata je u svom blogu naveo da je ovo bila "drugačija nedelja" u klubu, posle otkaza treneru Žozeu Murinju, kome je zahvalio na trofejima koje su zajedno osvojili.

Ekipu će do kraja sezone predvoditi bivši igrač Junajteda Solskjer, koji je u subotu debitovao pobedom protiv Kardifa, 5:1.

Mata je u prethodnom blogu, posle poraza od Liverpula, rekao da nema šta da kaže, ali je ovaj post daleko pozitivniji.

"Legendarni Solskjer je naš novi trener i nismo mogli bolje da počnemo. To je bila ubedljiva pobeda protiv Kardifa i podići će moral na kraju godine. Vreme je za optimizam, da gledamo napred i da naporno radimo kako bismo popravili plasman na tabeli. Vrlo smo motivisani da to uradimo za naše navijače, koji mnogo zaslužuju", naveo je Mata, preneo je Skaj.

Junajted će u sredu na Boksing dej, kada se tradicionalno, na drugi dan Božića, igra fudbal u Engleskoj, dočekati Hadersfild.

"Taj datum me podseća na moje prve mesece provedene u Premijer ligi, pre sedam godina, a ti dani su za mene postali najbolji u godini. Mnogo je porodica na tribinama i nadamo se da ćemo slavljeničkoj atmosferi doprineti dobrim fudbalom. To je poseban dan za engleski fudbal", rekao je španski fudbaler.

Posle 18 kola u Premijer ligi, Mančester junajted je šesti na tabeli sa 19 bodova zaostatka za prvoplasiranim Liverpulom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar