Тако то ради Јуве: Лако смо довели Роналда!

Хтео је само код нас! "Нисмо морали да га убеђујемо", каже Фабио Паратићи и објаснио како је текао ток куповине једног од најбољих играча на свету.

Фудбал 26.12.2018 | 23:15
Тако то ради Јуве: Лако смо довели Роналда!
Да сте неког летос питали да ли је тежак посао купити Кристијана Роналда, сви би вам рекли да је то скоро немогућ посао. Ипак, Јувентус је то успео. Спортски директор Јувеа Фабио Паратићи сада објашњава да је та акција била лака.

Било је доста скептицизма када се појавила информација да Јувентус жели Роналда, а у стварности је цео посао ишао прилично лако.

Паратићи то сада препричава...

"Са Кристијаном је све ишло лагано јер је он већ у глави имао идеју да дође у Јувентус. Није било потребе да га убеђујемо. Мислим да је после финала Лиге шампиона донео одлуку. Рекао је да ако постоји наша понуда, жели да дође само у Јувентус", рекао је Паратићи.

Потом је објаснио како су текли преговори...

"Када смо се срели са Мендешом да преговарамо око Кансела, рекао ми је: Нећеш веровати, али Кристијано жели да пређе у Јувентус. Реако сам му да верујем, али да мислим да ће то ићи тешко. Планирали смо данима наредне кораке око довођења играча, али ово нисмо предвидели. Ањели ми је рекао да му је потребно дан или два да размисли, али ме је звао после три сата", рекао је Паратићи.

Остало је историја.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар