Tako to radi Juve: Lako smo doveli Ronalda!

Hteo je samo kod nas! "Nismo morali da ga ubeđujemo", kaže Fabio Paratići i objasnio kako je tekao tok kupovine jednog od najboljih igrača na svetu.

Fudbal 26.12.2018 | 23:15
Tako to radi Juve: Lako smo doveli Ronalda!
Da ste nekog letos pitali da li je težak posao kupiti Kristijana Ronalda, svi bi vam rekli da je to skoro nemoguć posao. Ipak, Juventus je to uspeo. Sportski direktor Juvea Fabio Paratići sada objašnjava da je ta akcija bila laka.

Bilo je dosta skepticizma kada se pojavila informacija da Juventus želi Ronalda, a u stvarnosti je ceo posao išao prilično lako.

Paratići to sada prepričava...

"Sa Kristijanom je sve išlo lagano jer je on već u glavi imao ideju da dođe u Juventus. Nije bilo potrebe da ga ubeđujemo. Mislim da je posle finala Lige šampiona doneo odluku. Rekao je da ako postoji naša ponuda, želi da dođe samo u Juventus", rekao je Paratići.

Potom je objasnio kako su tekli pregovori...

"Kada smo se sreli sa Mendešom da pregovaramo oko Kansela, rekao mi je: Nećeš verovati, ali Kristijano želi da pređe u Juventus. Reako sam mu da verujem, ali da mislim da će to ići teško. Planirali smo danima naredne korake oko dovođenja igrača, ali ovo nismo predvideli. Anjeli mi je rekao da mu je potrebno dan ili dva da razmisli, ali me je zvao posle tri sata", rekao je Paratići.

Ostalo je istorija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar