Ријешена два мафијашка убиства

Припадници Министарства унутрашњих послова расвијетлили су убиство Синише Милића у јуну ове године на Аутокоманди и ликвидацију Никшићанина Драга Божовића прошлог мјесеца на Бежанијској коси и процесуирали осумњичене.

 

Србија 24.12.2018 | 15:53
Ријешена два мафијашка убиства
Начелник Управе криминалистичке полиције Дејан Ковачевић прецизирао је да је полиција процесуирала Д. Д. (1992) због постојања основа сумње да је учествовао у организацији, као и да је починио тешко убиство Синише Милића, на чији аутомобил "тојота рав 4" 19. јуна подметнута бомба. Он се сматра блиским сарадником Филипа Кораћа, који је близак Луки Бојовићу.



Начелник УКП-а је додао да су припадници Министарства унутрашњих послова расвијетлили и тешко убиство студента црногорског држављанина Драга Божовића, почињено 26. новембра на Бежанијској коси и у координацији са Вишим јавним тужилаштвом у Београду ухапсили двије особе.



Ухапшен је М. Ћ. (1997), због постојања основа сумње да је починио кривично дјело тешко убиство и тинејџер У. Ц. (2000) осумњичен да је починио кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву.
 
Ребић: "Полиција показала да ниједан криминалац није спокојан"

Директор полиције Владимир Ребић истакао је да Министарство унутрашњих послова расвјетљавањем ових убиства, која су била испланирана до детаља, показује да ни један криминалац није и неће бити спокојан без обзира на начин извршења кривичног дјела.

- Проценат ријешених убиства ове године износи 80 процената, због чега сам веома задовољан радом полицијских службеника. Подсјетићу да је за расвјетљавање неких добро припремљених убистава некада потребно више мјесеци, а нека убиства се ријеше и након неколико година - истакао је Ребић.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Патриот

24.12.2018 16:23

ЧЕСТИТАМ, то је права полиција !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићева

24.12.2018 18:26

Зашто нема пуно име и презиме???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yвбн

25.12.2018 06:11

ДАЈ.БОЗЕ.ДАЈЕ.ТАКО.

ОДГОВОРИТЕ