Riješena dva mafijaška ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvijetlili su ubistvo Siniše Milića u junu ove godine na Autokomandi i likvidaciju Nikšićanina Draga Božovića prošlog mjeseca na Bežanijskoj kosi i procesuirali osumnjičene.

 

Srbija 24.12.2018 | 15:53
Riješena dva mafijaška ubistva
Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević precizirao je da je policija procesuirala D. D. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u organizaciji, kao i da je počinio teško ubistvo Siniše Milića, na čiji automobil "tojota rav 4" 19. juna podmetnuta bomba. On se smatra bliskim saradnikom Filipa Koraća, koji je blizak Luki Bojoviću.Načelnik UKP-a je dodao da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvijetlili i teško ubistvo studenta crnogorskog državljanina Draga Božovića, počinjeno 26. novembra na Bežanijskoj kosi i u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili dvije osobe.Uhapšen je M. Ć. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo i tinejdžer U. C. (2000) osumnjičen da je počinio krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu.
 
Rebić: "Policija pokazala da nijedan kriminalac nije spokojan"

Direktor policije Vladimir Rebić istakao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova rasvjetljavanjem ovih ubistva, koja su bila isplanirana do detalja, pokazuje da ni jedan kriminalac nije i neće biti spokojan bez obzira na način izvršenja krivičnog djela.

- Procenat riješenih ubistva ove godine iznosi 80 procenata, zbog čega sam veoma zadovoljan radom policijskih službenika. Podsjetiću da je za rasvjetljavanje nekih dobro pripremljenih ubistava nekada potrebno više mjeseci, a neka ubistva se riješe i nakon nekoliko godina - istakao je Rebić.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Patriot

24.12.2018 17:23

ČESTITAM, to je prava policija !

ODGOVORITE
Name

Милићева

24.12.2018 19:26

Зашто нема пуно име и презиме???

ODGOVORITE
Name

Yvbn

25.12.2018 07:11

DAJ.BOZE.DAJE.TAKO.

ODGOVORITE