Нурмагомедов сениор: Са Мекгрегором само у Русији!

Хабиб Нурмагомедов против Макгрегора. У Русији? Може, али уз баснословну новчану надокнаду.

Остали спортови 26.12.2018 | 13:30
Нурмагомедов сениор: Са Мекгрегором само у Русији!
Од како је завршена једна од најинтересантнијих борба последњих година између Нормагомедова и Конора Мекгрегора, стално се прича о евентуалном реваншу.

Хабибов отац Абдулманап Нурмагомедов открио је руским медијима шта је потребно да би његов син изашао опет у ринг да би се бори против Ирца.

"Стално покушавају да нас контактирају. Желите борбу? У реду. Дајте 30 милиона и ми ћемо прихватити", рекао је Нурмагомедов сениор.

Он сматра да је дошло време да се један велики спектакл одржи и на тлу Русије.

"Као активан борац и неко ко брани УФЦ појас, Хабибу је остало још три или четири борбе. Одувек сам имао тај сан, да се бори у Русији. Кадгод, било где, са ким год. Борићу се за то право. Већ смо читаву вечност у овом спорту. ПОвреде, опоравак, мисли о повлачењу. Вратили смо се, доказали да смо јаки, победили смо. Нема више мотивације. Освојили смо појас, одбранили га.", додао је Хабибов отац.

Он каже и да су неки други пре Мекгрегора заслужили да изађу на црту његовом сину.

"Има их неколико који заслужују да се боре са њим. Морамо их поштовати као борце. Треба све размотрити, Поирије, Фергусон, још неки. Фергусон тако нешто заслужује. Он је број један у спортском смислу. Али ако желимо да привучемо публику, спонзоре, да све подигнемо, то би могао бити Дијаз. Прилике су ту, треба само одабрати праву", закључио је Нурмагомедов сениор.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар