Nurmagomedov senior: Sa Mekgregorom samo u Rusiji!

Habib Nurmagomedov protiv Makgregora. U Rusiji? Može, ali uz basnoslovnu novčanu nadoknadu.

Ostali sportovi 26.12.2018 | 13:30
Nurmagomedov senior: Sa Mekgregorom samo u Rusiji!
Od kako je završena jedna od najinteresantnijih borba poslednjih godina između Normagomedova i Konora Mekgregora, stalno se priča o eventualnom revanšu.

Habibov otac Abdulmanap Nurmagomedov otkrio je ruskim medijima šta je potrebno da bi njegov sin izašao opet u ring da bi se bori protiv Irca.

"Stalno pokušavaju da nas kontaktiraju. Želite borbu? U redu. Dajte 30 miliona i mi ćemo prihvatiti", rekao je Nurmagomedov senior.

On smatra da je došlo vreme da se jedan veliki spektakl održi i na tlu Rusije.

"Kao aktivan borac i neko ko brani UFC pojas, Habibu je ostalo još tri ili četiri borbe. Oduvek sam imao taj san, da se bori u Rusiji. Kadgod, bilo gde, sa kim god. Boriću se za to pravo. Već smo čitavu večnost u ovom sportu. POvrede, oporavak, misli o povlačenju. Vratili smo se, dokazali da smo jaki, pobedili smo. Nema više motivacije. Osvojili smo pojas, odbranili ga.", dodao je Habibov otac.

On kaže i da su neki drugi pre Mekgregora zaslužili da izađu na crtu njegovom sinu.

"Ima ih nekoliko koji zaslužuju da se bore sa njim. Moramo ih poštovati kao borce. Treba sve razmotriti, Poirije, Ferguson, još neki. Ferguson tako nešto zaslužuje. On je broj jedan u sportskom smislu. Ali ako želimo da privučemo publiku, sponzore, da sve podignemo, to bi mogao biti Dijaz. Prilike su tu, treba samo odabrati pravu", zaključio je Nurmagomedov senior.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar