Јуве ставио ''шапу'' на Рамзија!

Биће други најплаћенији играч Серије А! Близу су Тринкао и Тодибо. . . Бенатија међу првима напушта клуб.

Фудбал 26.12.2018 | 15:00
Јуве ставио ''шапу'' на Рамзија!
Отишао је Ђузепе Марота из Јувентуса, али се старе навике нису промениле. Јуве наставља са политиком лова на играче којима истиче уговор. Следећи је Арон Рамзи!

Везиста Арсенала ће бити слободан на крају сезоне, одбио је све понуде лондонског клуба за продужетак сарадње и од 1. јануара може да потпише предуговор са било којим заинтересованим клубом. Дуго времена је Бајерн био фаворит за његово довођење, али италијански медији јављају да је Јувентус „ставио шапу“ на Велашнина.

Јуве нуди Рамзију астрономски уговор за италијанске прилике: 10.000.000 евра по сзеони!

Колике су то паре најбоље говори податак да тренутно само Кристијано Роналдо зарађује више са платом од 31.000.000 евра годишње. Игуаин у Милану има 9.500.000 евра по сезони, Дибала 7.000.000, Пјанић6.500.000, Даглас Коста и Донарума по 6.000.000 евра.

Јуве је решио да уложи у Рамзијеву плату када већ мне мора да плаћа обештећење, а Велшанин је добио оно што је тржио. У Арсеналу тренутно зарађује нешто више од 6.000.000 евра.

Добар део италијанских угледних медија попут Коријере дело Спорта, Тутоспорта и Скај Спорта тврде да је Рамзи већ прихватио понуду Јувентуса и да је одбио Бајерн, ПСЖ и Интер који су били заинтересовани.

Поред Рамзија, Јувентус ради на довођењу још двојице малдих нада. Велика жеља управе клуба је везиста Тринкао који је блистао на летошњем ЕП за омалдинце. Првотимац Браге кошта око 15.000.000 евра, а поред Јувентуса га жели и Интер. Међутим, Јувентус је озбиљно загризао и учиниће све да победи великог ривала и на пијаци. Друга малда нада која се налази пред вратима Старе даме је 18-годишњи штопер Жан-КлерТодибо којем на лето истиче уговор са Тулузом. Он би требало да буде замена за Медија Бенатију који је незадовољан минутажом и за којег се интересују Шалке, Марсељ и Милан.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар