Juve stavio ''šapu'' na Ramzija!

Biće drugi najplaćeniji igrač Serije A! Blizu su Trinkao i Todibo. . . Benatija među prvima napušta klub.

Fudbal 26.12.2018 | 15:00
Juve stavio ''šapu'' na Ramzija!
Otišao je Đuzepe Marota iz Juventusa, ali se stare navike nisu promenile. Juve nastavlja sa politikom lova na igrače kojima ističe ugovor. Sledeći je Aron Ramzi!

Vezista Arsenala će biti slobodan na kraju sezone, odbio je sve ponude londonskog kluba za produžetak saradnje i od 1. januara može da potpiše predugovor sa bilo kojim zainteresovanim klubom. Dugo vremena je Bajern bio favorit za njegovo dovođenje, ali italijanski mediji javljaju da je Juventus „stavio šapu“ na Velašnina.

Juve nudi Ramziju astronomski ugovor za italijanske prilike: 10.000.000 evra po szeoni!

Kolike su to pare najbolje govori podatak da trenutno samo Kristijano Ronaldo zarađuje više sa platom od 31.000.000 evra godišnje. Iguain u Milanu ima 9.500.000 evra po sezoni, Dibala 7.000.000, Pjanić6.500.000, Daglas Kosta i Donaruma po 6.000.000 evra.

Juve je rešio da uloži u Ramzijevu platu kada već mne mora da plaća obeštećenje, a Velšanin je dobio ono što je tržio. U Arsenalu trenutno zarađuje nešto više od 6.000.000 evra.

Dobar deo italijanskih uglednih medija poput Korijere delo Sporta, Tutosporta i Skaj Sporta tvrde da je Ramzi već prihvatio ponudu Juventusa i da je odbio Bajern, PSŽ i Inter koji su bili zainteresovani.

Pored Ramzija, Juventus radi na dovođenju još dvojice maldih nada. Velika želja uprave kluba je vezista Trinkao koji je blistao na letošnjem EP za omaldince. Prvotimac Brage košta oko 15.000.000 evra, a pored Juventusa ga želi i Inter. Međutim, Juventus je ozbiljno zagrizao i učiniće sve da pobedi velikog rivala i na pijaci. Druga malda nada koja se nalazi pred vratima Stare dame je 18-godišnji štoper Žan-KlerTodibo kojem na leto ističe ugovor sa Tuluzom. On bi trebalo da bude zamena za Medija Benatiju koji je nezadovoljan minutažom i za kojeg se interesuju Šalke, Marselj i Milan.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar