Звезда одбила 1.500.000 евра за Ебисилија!

Чекаће га! Холанђанин остаје на Маракани.

Фудбал 26.12.2018 | 14:00
Звезда одбила 1.500.000 евра за Ебисилија!
Најавили су из Црвене звезде да ће у јануару бити промена у играчком кадру, али то се не односи на Лоренца Ебисилија. Холандски везиста није на продају о чему говори и понуда из Америке која је одбијена.

Журнал јавља да је неименовани амерички МЛС лигаш понудио 1.500.000 евра за Ебисилија, али да је Црвена звезда глатко одбила. Холанђанин није на продају иако се очекивало више од њега у јесењем делу сезоне.

Ебисилио је летос дошао као једно од највећих појачања и најбољи играч кипарског шампионата. Звезда је за обештећење АПОЕЛ-у платила 650.000 евра, а Холанђанин је потписао трогодишњи уговор вредан 550.000 евра по сезоне. Толико улагање јасно говори да је Ебисилио планиран као један од кључних играча Црвене звезде који ће правити разлику.  

Ипак, физичка неспремност и проблеми са ситним повредама су га коштали места стартера у битним утакмицама. Од великих мечава је био у стартној постави само на гостовању Ливерпулу, док је у осталим дуелима углавном улазио са клупе или чак и није добијао шансу. Углавном је шансу као стартер добијао у Суперлиги.

Повреде су у многоме кумовале таквом статусу јер се код Ебислија види да има потребан квалитет. Уосталом, са Марином и Симићем је први асистент екипе. У свим такмичењима су њих тројица уписали по девет асистенција. Холанђанин је за разлику од Џонатана Кафу показао жељу да се наметне, трудио се да искористи сваки минут и имао нека добра издања у Суперлиги.

Одбијена понуда из Америке јасно говори да Црвена звезда и тренер Милојевић имају озбиљан пласман са хоалндским везистом и да очекују његово најбоље издање када прође зимске припреме. Зато је и одбијена шанса да се продајом Ебисилија заради. Бивши ђак Ајакса тек треба да покаже оно најбоље у Звездином дресу...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар