Zvezda odbila 1.500.000 evra za Ebisilija!

Čekaće ga! Holanđanin ostaje na Marakani.

Fudbal 26.12.2018 | 14:00
Zvezda odbila 1.500.000 evra za Ebisilija!
Najavili su iz Crvene zvezde da će u januaru biti promena u igračkom kadru, ali to se ne odnosi na Lorenca Ebisilija. Holandski vezista nije na prodaju o čemu govori i ponuda iz Amerike koja je odbijena.

Žurnal javlja da je neimenovani američki MLS ligaš ponudio 1.500.000 evra za Ebisilija, ali da je Crvena zvezda glatko odbila. Holanđanin nije na prodaju iako se očekivalo više od njega u jesenjem delu sezone.

Ebisilio je letos došao kao jedno od najvećih pojačanja i najbolji igrač kiparskog šampionata. Zvezda je za obeštećenje APOEL-u platila 650.000 evra, a Holanđanin je potpisao trogodišnji ugovor vredan 550.000 evra po sezone. Toliko ulaganje jasno govori da je Ebisilio planiran kao jedan od ključnih igrača Crvene zvezde koji će praviti razliku.  

Ipak, fizička nespremnost i problemi sa sitnim povredama su ga koštali mesta startera u bitnim utakmicama. Od velikih mečava je bio u startnoj postavi samo na gostovanju Liverpulu, dok je u ostalim duelima uglavnom ulazio sa klupe ili čak i nije dobijao šansu. Uglavnom je šansu kao starter dobijao u Superligi.

Povrede su u mnogome kumovale takvom statusu jer se kod Ebislija vidi da ima potreban kvalitet. Uostalom, sa Marinom i Simićem je prvi asistent ekipe. U svim takmičenjima su njih trojica upisali po devet asistencija. Holanđanin je za razliku od Džonatana Kafu pokazao želju da se nametne, trudio se da iskoristi svaki minut i imao neka dobra izdanja u Superligi.

Odbijena ponuda iz Amerike jasno govori da Crvena zvezda i trener Milojević imaju ozbiljan plasman sa hoalndskim vezistom i da očekuju njegovo najbolje izdanje kada prođe zimske pripreme. Zato je i odbijena šansa da se prodajom Ebisilija zaradi. Bivši đak Ajaksa tek treba da pokaže ono najbolje u Zvezdinom dresu...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar