Тренер о Јокићу: Ко не би био фрустриран...?!

"Није у његовој природи да онако експлодира, али. . . ", свестан је свега Мајкл Малоун.

Кошарка 24.12.2018 | 13:30
Тренер о Јокићу: Ко не би био фрустриран...?!
Салве увреда и искључење.

Николи Јокићу је на мечу против Клиперса "прегорео фитиљ" због још једне у низу спорних судијских одлука, па је након вербалног обрачуна са арбитрима послат директно у свлачионицу, иако пре тога није добио ни техничку грешку...

Ипак, чини се да српски ас стално комуницира са арбитрима, тражи бољи третман, али га не добија и не "ужива" статус код судија какав имају велике НБА звезде, о чему смо већ писали.

Тога су свесни и његови саиграчи, Малик Бизли је навео да "не зна због чега је то тако", док је тренер Мајк Малоун стао на страну свог најбољег кошаркаша и казао да може у потпуности да саосећа са осећајем неправде који Јокић носи у себи.

"Да, потпуно могу да разумем његову фрустираност", рекао је Малоун.

"Та фрустрација очигледно долази из тога што константно против Клиперса нису свирали фаулове на њему, тако да је то и оправдано. Разлог за његову нервозу очигледно постоји. Није у његовој природи онако да експлодира, али очигледно да сви имамо тачку пуцања...".

Било је то прво Јокићево искључење, против Лејкерса је прошле године био "избачен" због техничких грешака, а сцена против Клиперса је обишла читав свет.

Очигледно је било да је "Јокер" реаговао неискусно после "флопинга" Марћина Гортата, али занимљиво је да је пољски центар баш Србина оптужио за исту ствар. Нема сумње да сви са нестрпљењем чекају нови обрачун европских горостаса...

Видећемо како ће ово искључење утицати на Јокића који је био у великом паду након новчане казне коју је добио када је у шали изјавио "но хомо".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар