Trener o Jokiću: Ko ne bi bio frustriran...?!

"Nije u njegovoj prirodi da onako eksplodira, ali. . . ", svestan je svega Majkl Maloun.

Košarka 24.12.2018 | 13:30
Trener o Jokiću: Ko ne bi bio frustriran...?!
Salve uvreda i isključenje.

Nikoli Jokiću je na meču protiv Klipersa "pregoreo fitilj" zbog još jedne u nizu spornih sudijskih odluka, pa je nakon verbalnog obračuna sa arbitrima poslat direktno u svlačionicu, iako pre toga nije dobio ni tehničku grešku...

Ipak, čini se da srpski as stalno komunicira sa arbitrima, traži bolji tretman, ali ga ne dobija i ne "uživa" status kod sudija kakav imaju velike NBA zvezde, o čemu smo već pisali.

Toga su svesni i njegovi saigrači, Malik Bizli je naveo da "ne zna zbog čega je to tako", dok je trener Majk Maloun stao na stranu svog najboljeg košarkaša i kazao da može u potpunosti da saoseća sa osećajem nepravde koji Jokić nosi u sebi.

"Da, potpuno mogu da razumem njegovu frustiranost", rekao je Maloun.

"Ta frustracija očigledno dolazi iz toga što konstantno protiv Klipersa nisu svirali faulove na njemu, tako da je to i opravdano. Razlog za njegovu nervozu očigledno postoji. Nije u njegovoj prirodi onako da eksplodira, ali očigledno da svi imamo tačku pucanja...".

Bilo je to prvo Jokićevo isključenje, protiv Lejkersa je prošle godine bio "izbačen" zbog tehničkih grešaka, a scena protiv Klipersa je obišla čitav svet.

Očigledno je bilo da je "Joker" reagovao neiskusno posle "flopinga" Marćina Gortata, ali zanimljivo je da je poljski centar baš Srbina optužio za istu stvar. Nema sumnje da svi sa nestrpljenjem čekaju novi obračun evropskih gorostasa...

Videćemo kako će ovo isključenje uticati na Jokića koji je bio u velikom padu nakon novčane kazne koju je dobio kada je u šali izjavio "no homo".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar