Воле да их пљачкају док играју фудбал!

Тијаго Силва последња жртва провалника у Паризу.

Фудбал 24.12.2018 | 14:15
Воле да их пљачкају док играју фудбал!
Једини велики клуб у Паризу, а опет, изгледа, не баш омиљен у главном граду Француске. Мада Пари Сен Жермен влада француским фудбалом и има у саставу неке од најскупљих играча света, то не значи да су они вољени и(ли) заштићени од свих грађана. Штавише, лопове по свој прилици баш брига за фудбал, о чему сведочи информација Л’екипа да је мета провалника био и – Тијаго Силва.

Капитен Светаца опљачкан је у суботу вече. Док је заједно са својих клупским друговима био на терену против Нанта (1:0) бандити су провалили у кућу у дистрикту 16, у елитном делу Париза и из ње однели робу у вредности око 1.000.000 евра. Нестао је луксузни сат процењен на 600.000 евра, накит и још неке драгоцености, а случај је пријављен полицији.

Силви остаје нада да ће лопови бити ухваћени, међутим... Слаба вајда ако се има у виду чињеница да је прошлог месеца, такође за време утакмице – против Ливерпула – опљачкан Ерик Максим Чупо Мотан (око 600.000 евра), док је прошле године, у завршној сезони мандата на Парку принчева, похаран и Унај Емери док је водио једну куп утакмицу Пари Сен Жермена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар