Vole da ih pljačkaju dok igraju fudbal!

Tijago Silva poslednja žrtva provalnika u Parizu.

Fudbal 24.12.2018 | 14:15
Vole da ih pljačkaju dok igraju fudbal!
Jedini veliki klub u Parizu, a opet, izgleda, ne baš omiljen u glavnom gradu Francuske. Mada Pari Sen Žermen vlada francuskim fudbalom i ima u sastavu neke od najskupljih igrača sveta, to ne znači da su oni voljeni i(li) zaštićeni od svih građana. Štaviše, lopove po svoj prilici baš briga za fudbal, o čemu svedoči informacija L’ekipa da je meta provalnika bio i – Tijago Silva.

Kapiten Svetaca opljačkan je u subotu veče. Dok je zajedno sa svojih klupskim drugovima bio na terenu protiv Nanta (1:0) banditi su provalili u kuću u distriktu 16, u elitnom delu Pariza i iz nje odneli robu u vrednosti oko 1.000.000 evra. Nestao je luksuzni sat procenjen na 600.000 evra, nakit i još neke dragocenosti, a slučaj je prijavljen policiji.

Silvi ostaje nada da će lopovi biti uhvaćeni, međutim... Slaba vajda ako se ima u vidu činjenica da je prošlog meseca, takođe za vreme utakmice – protiv Liverpula – opljačkan Erik Maksim Čupo Motan (oko 600.000 evra), dok je prošle godine, u završnoj sezoni mandata na Parku prinčeva, poharan i Unaj Emeri dok je vodio jednu kup utakmicu Pari Sen Žermena.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar