Хјустон нашао замјену за Криса Пола!

Стиже Остин Риверс.

Кошарка 24.12.2018 | 11:30
Хјустон нашао замјену за Криса Пола!
После нове, забрињавајуће повреде Криса Пола управа Хјустона морала је експресно да реагује и на тржишту пронађе плејмејкера који ће бар у наредне две седмице водити рачуна о организацији игре. Мада је проблематика са Полом компликована, Ракете су нашле одлично решење за наредни период - Остина Риверса.

Риверс у франшизу из Тексаса стиже као слободан играч, пошто је од Финикса откупио свој уговор и тако себи дао могућност да бира нову средину после трејда у којем су Кели Убре и он стигли из Вашингтона за Тревора Аризу и будућег пика са Драфта. Риверс је добио гарантовани уговор до краја сезоне по којем ће, према неким информацијама, успети да надокнади око 650.000 долара од онога што је дао Финиксу за откуп, плус ће зарадити још 500.000 долара за уговор који добија од Хјустона. 

Некадашњи играч Клиперса и Визардса прилика је која није могла да се пропусти, с обзиром да је слободан играч у децембру. Чак и када се Крис Пол опорави од озбиљније повреде задње ложе, биће сасвим солидна бек-ап опција за тренера Мајка Д'Антонија. Уговор ће највероватније бити потписан у понедељак, а повратак Криса Пола очекује се кроз две до три седмице. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар