Hjuston našao zamjenu za Krisa Pola!

Stiže Ostin Rivers.

Košarka 24.12.2018 | 11:30
Hjuston našao zamjenu za Krisa Pola!
Posle nove, zabrinjavajuće povrede Krisa Pola uprava Hjustona morala je ekspresno da reaguje i na tržištu pronađe plejmejkera koji će bar u naredne dve sedmice voditi računa o organizaciji igre. Mada je problematika sa Polom komplikovana, Rakete su našle odlično rešenje za naredni period - Ostina Riversa.

Rivers u franšizu iz Teksasa stiže kao slobodan igrač, pošto je od Finiksa otkupio svoj ugovor i tako sebi dao mogućnost da bira novu sredinu posle trejda u kojem su Keli Ubre i on stigli iz Vašingtona za Trevora Arizu i budućeg pika sa Drafta. Rivers je dobio garantovani ugovor do kraja sezone po kojem će, prema nekim informacijama, uspeti da nadoknadi oko 650.000 dolara od onoga što je dao Finiksu za otkup, plus će zaraditi još 500.000 dolara za ugovor koji dobija od Hjustona. 

Nekadašnji igrač Klipersa i Vizardsa prilika je koja nije mogla da se propusti, s obzirom da je slobodan igrač u decembru. Čak i kada se Kris Pol oporavi od ozbiljnije povrede zadnje lože, biće sasvim solidna bek-ap opcija za trenera Majka D'Antonija. Ugovor će najverovatnije biti potpisan u ponedeljak, a povratak Krisa Pola očekuje se kroz dve do tri sedmice. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar