"Не знам да ли Бајерн има пара да купи и Јовића и Ребића?!"

Председник Ајнтрахта из Франкфурта Петер Фишер рекао је да ће Бајерн из Минхена тешко моћи да плати двојицу важних шрафова Фишеровог тима.

Фудбал 26.12.2018 | 08:00
"Не знам да ли Бајерн има пара да купи и Јовића и Ребића?!"
Лука Јовић ове сезоне редовно даје голове у Бундеслиги и Лиги Европе, а један од носилаца игре је и Хрват Анте Ребић који се у добром светлу показао и на Светском првенству у Русији.

Ајнтрахт је захваљујући њима, али и Филипу Костићу, Мијату Гаћиновићу и осталима одличан ове сезоне, тренутно је шести, а био је једно време и испред Бајерна који сада хоће да пазари у Франкфурту.

"Никога се нећемо одрећи или поклонити. Ако будемо могли да их задржимо, задржаћемо их и то ће нам свакако олакшати играње у Европи", рекао је Фишер за немачки Спорт1. 

Он је свестан и да ће за њихове потписе да се надмећу највећи клубови Европе и да је од тога тешко "одбранити" фудбалере.

"Није то само један клуб који прати два, три или четири играча, није само Бајерн видео да у нашем тиму има интересантних фудбалера", каже Фишер. 

Мада је спортски директор Бајерна Хасан Салихамиџић рекао да је интересовање Бавараца за Јовића само спекулација, изгледа да их ипак занима 21-годишњи центарфор. Похвалио га је и Бајерног дефанзивац Никлас Суле, док се тренеру Бајерна Нику Ковачу допада како игра и Ребић.

"Не знам колико је попуњен Бајернов рачун и да ли има пара да купи Јовића и Ребића истовремено, али у сваком случају бих тачно знао ког од њих бих задржао", остао је мистериозан први човек Ајнтрахта.

Јовић ове сезоне у Бундеслиги има 12 голова на 15 утакмица у Бундеслиги, пет голова на шест утакмица у Лиги Европе, а у Немачкој је имао и четири асистенције. Тренутна тржишна вредност му је 40 милиона евра, а у Ајнтрахту је на позајмици из Бенфике и немачки клуб ће моћи да га откупи за осам до 12 милиона евра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар