"Ne znam da li Bajern ima para da kupi i Jovića i Rebića?!"

Predsednik Ajntrahta iz Frankfurta Peter Fišer rekao je da će Bajern iz Minhena teško moći da plati dvojicu važnih šrafova Fišerovog tima.

Fudbal 26.12.2018 | 08:00
"Ne znam da li Bajern ima para da kupi i Jovića i Rebića?!"
Luka Jović ove sezone redovno daje golove u Bundesligi i Ligi Evrope, a jedan od nosilaca igre je i Hrvat Ante Rebić koji se u dobrom svetlu pokazao i na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ajntraht je zahvaljujući njima, ali i Filipu Kostiću, Mijatu Gaćinoviću i ostalima odličan ove sezone, trenutno je šesti, a bio je jedno vreme i ispred Bajerna koji sada hoće da pazari u Frankfurtu.

"Nikoga se nećemo odreći ili pokloniti. Ako budemo mogli da ih zadržimo, zadržaćemo ih i to će nam svakako olakšati igranje u Evropi", rekao je Fišer za nemački Sport1. 

On je svestan i da će za njihove potpise da se nadmeću najveći klubovi Evrope i da je od toga teško "odbraniti" fudbalere.

"Nije to samo jedan klub koji prati dva, tri ili četiri igrača, nije samo Bajern video da u našem timu ima interesantnih fudbalera", kaže Fišer. 

Mada je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić rekao da je interesovanje Bavaraca za Jovića samo spekulacija, izgleda da ih ipak zanima 21-godišnji centarfor. Pohvalio ga je i Bajernog defanzivac Niklas Sule, dok se treneru Bajerna Niku Kovaču dopada kako igra i Rebić.

"Ne znam koliko je popunjen Bajernov račun i da li ima para da kupi Jovića i Rebića istovremeno, ali u svakom slučaju bih tačno znao kog od njih bih zadržao", ostao je misteriozan prvi čovek Ajntrahta.

Jović ove sezone u Bundesligi ima 12 golova na 15 utakmica u Bundesligi, pet golova na šest utakmica u Ligi Evrope, a u Nemačkoj je imao i četiri asistencije. Trenutna tržišna vrednost mu je 40 miliona evra, a u Ajntrahtu je na pozajmici iz Benfike i nemački klub će moći da ga otkupi za osam do 12 miliona evra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar