Мурињо отишао да прича о појачањима, вратио се с отказом!

Жозе Мурињо је веровао да ће се на састанку са Едом Вудвордом причати о трансферима играча у јануару, а уместо тога му је уручен отказ, пишу британски медији.

Фудбал 24.12.2018 | 15:45
Мурињо отишао да прича о појачањима, вратио се с отказом!
Потпредседник клуба Ед Вудворд и португалски тренер су имали састанак у уторак и Португалац је тада отпуштен после две и по године на клупи тима са Олд Трафорда.

Британци пишу и да је Мурињо знао да му се спрема отказ неколико сати после пораза од Ливерпула (3:1), али није знао да ће то бити сада.

Јунајтед је прошао у нокаут фазу Лиге шампиона, у Премијер лиги је шести иза Арсенала, Челсија, Тотенхема, Манчестер ситија и Ливерпула, а још није ни половина сезоне. 

"Црвени ђаволи" ће претрпети ударац на буџет јер ће платити додатних 25 одсто већ скупих 24 милиона фунти колико плаћају Мурињу да оде. 

Све то са циљем да се клуб квалификује за наредни циклус Лиге шампиона док је то још реалан циљ. Вођење тима је после одласка Муриња преузео Оле Гунар Солскјер и већ на дебију Манчестер јунајтед је овог викенда дао пет голова Кардифу у победи 5:1.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар