Murinjo otišao da priča o pojačanjima, vratio se s otkazom!

Žoze Murinjo je verovao da će se na sastanku sa Edom Vudvordom pričati o transferima igrača u januaru, a umesto toga mu je uručen otkaz, pišu britanski mediji.

Fudbal 24.12.2018 | 15:45
Murinjo otišao da priča o pojačanjima, vratio se s otkazom!
Potpredsednik kluba Ed Vudvord i portugalski trener su imali sastanak u utorak i Portugalac je tada otpušten posle dve i po godine na klupi tima sa Old Traforda.

Britanci pišu i da je Murinjo znao da mu se sprema otkaz nekoliko sati posle poraza od Liverpula (3:1), ali nije znao da će to biti sada.

Junajted je prošao u nokaut fazu Lige šampiona, u Premijer ligi je šesti iza Arsenala, Čelsija, Totenhema, Mančester sitija i Liverpula, a još nije ni polovina sezone. 

"Crveni đavoli" će pretrpeti udarac na budžet jer će platiti dodatnih 25 odsto već skupih 24 miliona funti koliko plaćaju Murinju da ode. 

Sve to sa ciljem da se klub kvalifikuje za naredni ciklus Lige šampiona dok je to još realan cilj. Vođenje tima je posle odlaska Murinja preuzeo Ole Gunar Solskjer i već na debiju Mančester junajted je ovog vikenda dao pet golova Kardifu u pobedi 5:1.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar