Дортмунд понудио трампу, Челси одбио!

Плавци убеђени да ће убедити Калума Хадсона Одоија да продужи уговор. . .

Фудбал 27.12.2018 | 23:30
Дортмунд понудио трампу, Челси одбио!
Амерички крилни нападач Кристијан Пулишић (20) није задовољан минутажом у Борусији ове сезоне. Од доласка Лусијана Фавра вихорно крило нема велику улогу у игри лидера Бундеслиге (његово место заузео је чудесни Џејдон Санчо), што Челси жели да искористи и покуша да ангажује једног од најперспективнијих играча данашњице. 

Није први пут да се Плавци помињу као могућа нова дестинација за Пулишића, међутим тренутни статус младог Американца, по многима, могао би да олакша посао челницима клуба са Стамфорд Бриџа у трци за суперталентованим крилом. Планови Челсија су јасни: Пулишић десно као наследник Вилијана и Педра, а Калум Хадсон Одои лево, када Едену Азару "истекне рок трајања". 

Е сад, све је то лепо и бајно, али у стварном животу не иде баш тако лагано. Хадсон Одои није задовољан минутима које добија од Мауриција Сарија, средином недеље није чак играо ни у Лига купу, тако да није претерано заинтересован за потпис новог уговора. А актуелни му истиче кроз 18 месеци. Велике ајкуле одавно круже око овог момка, тражећи крупан плен. Бајерн је на врху тог "ланца исхране". И то није тајна. Мада не треба потценити ни Јуве и Реал Мадрид. Они такође мотре на ситуацију...

Можда ће на прво читање звучати чудно и нереално, али први, и то врло конкретан корак, направила је поменута Борусија из Дортмунда. Знајући за жељу и планове Челсија Милионери су наводно послали понуду Плавцима: размена играча, Пулишић за Хадсона Одоија!  

Имајући пред собом пример свог сународника и исписника Џејдона Санча тешко да се оваква идеја не би допала Хадсону Одоију, но за сада се пита сами Челси. А са Стамфорда је послат кратак и јасан одговор: не! Енглези верују да ће током јануара успети да убеде свој бисер да стави параф на нови вишегодишњи уговор.

За сада само храбар потез. Видећемо и колико мудар...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар