Двије жеље Јувентуса за љето - Рамзи и Иско!

Стара дама на пол-позицији за довођење фудбалера Арсенала.

Фудбал 25.12.2018 | 14:00
Двије жеље Јувентуса за љето - Рамзи и Иско!
Помињао се Бајерн као и Евертон, желе га још неки клубови, али је Јувентус на пол-позицији за довођење Арона Размија на лето, пише Ђанлука Ди Марцио. Тим на челу са Масимилијаном Алегријем гледа већ и склапа коцкице за јун, а Рамзију тада истиче уговор са Арсеналом.

Према информацијама Ди Марција, Бјанконери су испред конкуренције. Он би био приличан додатак Јувентусу, а дошао би за џабе. За њега се интересују и Интер и Пари Сен Жермен. Међутим, Интер нема новца да плати плату коју Рамзи захтева, док париски клуб није дестинација по вољи Рамзија, вероватно процењује да тамо не би добио превише шанси.

И зато је у овом моменту Јуве испред свих. Јувентус има последњих сезона дугу традицију "лова" квалитетних везних фудбалера, а последњи у низу је Емре Џан који је летос стигао као слободан са Енфилда. Пре њега слично су учинили Пирло, Евра, Кедира, Погба, Дани Алвеш, Канаваро, Љоренте...

Још један играч на коме Паратићи "ради", такође за јун, је Иско из Реал Мадрида. У овом случају постоји велика конкуренција за Стару даму, пре свега због Манчестер Ситија. Око Иска није било директних контаката ни са Реалом, али ни са играчем који је већ годинама интересантан торинском гиганту. 

У јануару су жеље Јувентуса далеко мање. Јуве ће чекати последњи моменат да нападне Франсиска Тринкаа из Браге, а занимљив је Старој дами и Тодибо из Тулуза.

Тринкао је нападач, има 18 година и био би залог за будућност. Тодибо је такође млад играч, 1999. је годиште, и покрива позиције бека и везисте.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар