Dvije želje Juventusa za ljeto - Ramzi i Isko!

Stara dama na pol-poziciji za dovođenje fudbalera Arsenala.

Fudbal 25.12.2018 | 14:00
Dvije želje Juventusa za ljeto - Ramzi i Isko!
Pominjao se Bajern kao i Everton, žele ga još neki klubovi, ali je Juventus na pol-poziciji za dovođenje Arona Razmija na leto, piše Đanluka Di Marcio. Tim na čelu sa Masimilijanom Alegrijem gleda već i sklapa kockice za jun, a Ramziju tada ističe ugovor sa Arsenalom.

Prema informacijama Di Marcija, Bjankoneri su ispred konkurencije. On bi bio priličan dodatak Juventusu, a došao bi za džabe. Za njega se interesuju i Inter i Pari Sen Žermen. Međutim, Inter nema novca da plati platu koju Ramzi zahteva, dok pariski klub nije destinacija po volji Ramzija, verovatno procenjuje da tamo ne bi dobio previše šansi.

I zato je u ovom momentu Juve ispred svih. Juventus ima poslednjih sezona dugu tradiciju "lova" kvalitetnih veznih fudbalera, a poslednji u nizu je Emre Džan koji je letos stigao kao slobodan sa Enfilda. Pre njega slično su učinili Pirlo, Evra, Kedira, Pogba, Dani Alveš, Kanavaro, Ljorente...

Još jedan igrač na kome Paratići "radi", takođe za jun, je Isko iz Real Madrida. U ovom slučaju postoji velika konkurencija za Staru damu, pre svega zbog Mančester Sitija. Oko Iska nije bilo direktnih kontakata ni sa Realom, ali ni sa igračem koji je već godinama interesantan torinskom gigantu. 

U januaru su želje Juventusa daleko manje. Juve će čekati poslednji momenat da napadne Fransiska Trinkaa iz Brage, a zanimljiv je Staroj dami i Todibo iz Tuluza.

Trinkao je napadač, ima 18 godina i bio bi zalog za budućnost. Todibo je takođe mlad igrač, 1999. je godište, i pokriva pozicije beka i veziste.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar