ТУР: Дијањ наставио терор, нова жртва је Бешикташ!

Касимпаша славила са 4:1!

Фудбал 22.12.2018 | 20:15
ТУР: Дијањ наставио терор, нова жртва је Бешикташ!
Мбаје Дијањ наставља да терорише противнике у Турској, а сада је на ред дошао велики Бешикташ. Касимпаша је на свом терену прегазила црно-беле са 4:1 у утакмици 17. кола Јадранске лиге. Некадашњи омладинац Јувентуса пружио је још једну сјајну партију са два гола.

На тај начин је Дијањ дошао до бројке од 18 голова на 19 утакмица у турској Суперлиги ове сезоне.

То је била прва победа Касимпаше после три „сушне“ првенствене утакмице, али су очигледно фудбалери мањег истанбулског клуба били силно мотивисани да скину скалп вишеструком шампиону.

Поред Дијања, вечерас се на стадиону Реџеп Тајип Ердоган, истакао и Лорет Садику, шведски везиста који је дао и наместио по један погодак.

Управо је Садику у 11. минуту начео мрежу Бешикташа сјајним ударцем са ивиде казненог простора. Већ тада је полако почела да улази вода у уши гостима, а у судијској надокнади првог полувремена Дијањ је дуплирао предност.

Бешикташ се вратио у живот у 52. минуту захваљујући Мустафи Пектемеку, али је та нада кратко трајала. Дијањ је у 75. минуту поготком из пенала повисио на 3:0, а коначан резултат поставио јеПавелка у 83. минуту после додавања Садикуа.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар