TUR: Dijanj nastavio teror, nova žrtva je Bešiktaš!

Kasimpaša slavila sa 4:1!

Fudbal 22.12.2018 | 20:15
TUR: Dijanj nastavio teror, nova žrtva je Bešiktaš!
Mbaje Dijanj nastavlja da teroriše protivnike u Turskoj, a sada je na red došao veliki Bešiktaš. Kasimpaša je na svom terenu pregazila crno-bele sa 4:1 u utakmici 17. kola Jadranske lige. Nekadašnji omladinac Juventusa pružio je još jednu sjajnu partiju sa dva gola.

Na taj način je Dijanj došao do brojke od 18 golova na 19 utakmica u turskoj Superligi ove sezone.

To je bila prva pobeda Kasimpaše posle tri „sušne“ prvenstvene utakmice, ali su očigledno fudbaleri manjeg istanbulskog kluba bili silno motivisani da skinu skalp višestrukom šampionu.

Pored Dijanja, večeras se na stadionu Redžep Tajip Erdogan, istakao i Loret Sadiku, švedski vezista koji je dao i namestio po jedan pogodak.

Upravo je Sadiku u 11. minutu načeo mrežu Bešiktaša sjajnim udarcem sa ivide kaznenog prostora. Već tada je polako počela da ulazi voda u uši gostima, a u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Dijanj je duplirao prednost.

Bešiktaš se vratio u život u 52. minutu zahvaljujući Mustafi Pektemeku, ali je ta nada kratko trajala. Dijanj je u 75. minutu pogotkom iz penala povisio na 3:0, a konačan rezultat postavio jePavelka u 83. minutu posle dodavanja Sadikua.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar