Владимир Путин - лидер меког срца

Путин је кратко одговорио и на питање шта ће пожелети за Нову годину: "Моја жеља је једноставна - да се све жеље испуне"

Свијет 22.12.2018 | 19:07
Владимир Путин - лидер меког срца
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да верује да његове конференције за штампу могу да помогну да он своје ставове и ставове руске владе о важним и неодложним питањима за руско друштво пренесе милионима људи.

Он је након свог годишњег обраћања новинарима дао кратки интервју слепој девојчици Регини Парпијевој (17) и тако јој испунио сан, преноси ТАС С.

Руски председник је одговорио на неколико питања, укључујући и како је постао председник, да ли је то тежак посао и шта ће пожелети у Новој години.

На питање да ли је уморан, Путин је одговорио Регини да му разговор с новинарима попут ње даје додатну снагу за будући рад.

Путин је кратко одговорио и на питање шта ће пожелети за Нову годину: "Моја жеља је једноставна - да се све жеље испуне".



Председник је Регини рекао и да сматра да су Руси и други народи који живе у Руској Федерацији најважнији државотворни темељ за њихову земљу.

По завршеном интервјуу, пошто су разменили поклоне, тинејџерка је пожелела да по први пут у животу "види" председника, па је замолила Путина да му опипа лице.

Путин се сложио и Регина је тада руком прешла преко његовог лица и главе и рекла: "Ви сте врло лепи и много добри."



Почетком децембра Путин је посетио Форум волонтера Русије и погледао штандове добротворних пројеката.

Волонтери су том приликом упознали председника са пројектом "Сањај са мном" који испуњава жеље тешко болесној деци. На штанду су биле коверте са жељама деце. Сваки учесник Форума могао је да изабере коверат и испуни једну жељу.

Међу њима је била жеља Регине Парпијеве девојчице која је пожелела да постане новинар и направи интервју с неким интересантним саговорником.

Председник Русије је одлучио да након свог годишњег обраћања новинарима јуче испуни ову жељу и слепој девојчици Регини.

(Телеграф.рс/Тањуг)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Сале Бн

22.12.2018 20:51

Путин је ријетко добар човјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

22.12.2018 21:46

си жив и здрав велики вожде ... владај дуго ,дуго уједини православни народ ..

Name

Ре Сале,

22.12.2018 22:02

изкашљи се, када си поцео'доливати.

Name

Опа

22.12.2018 21:56

А сад мали црвени помазе старици да предје цесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулије

22.12.2018 22:24

Једини нормалан лидер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

23.12.2018 08:19

Питајте га колико мује руса гладно и босо и голо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Аустрија

23.12.2018 20:49

Не можемо питати њега, реци ти ако знаш обрисати нос.

Name

к

23.12.2018 22:38

Путин је народни цовјек,патриота. Он се изборио за свој народ којии су предходници гурнули у пропаст,за интерес сацице криминалаца, издајника, уз страну подрску. Русија се препородила.

Name

Ја па ја

24.12.2018 18:33

Ама брете 42 године имам и пун ми је курац руса сто нас бране. 42 године слусам недају нас руси а они нас бране тако да нас јебе цитав свијет од рата у бих па бомбардовања србије. Нека се носи у п.м и путин и русија све у курац нек иде. Увијек нас бране а пусте да нас мељу ајд уса али кад и сиптари уписани се натресају . Па сад це неко па њих брани америка па нека нас брани русија јебо им матер усрану лазливу. Они нас бране као у оном вицу немој ме матерети висе бранити. Залосно али истинито

ОДГОВОРИТЕ