Vladimir Putin - lider mekog srca

Putin je kratko odgovorio i na pitanje šta će poželeti za Novu godinu: "Moja želja je jednostavna - da se sve želje ispune"

Svijet 22.12.2018 | 19:07
Vladimir Putin - lider mekog srca
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da veruje da njegove konferencije za štampu mogu da pomognu da on svoje stavove i stavove ruske vlade o važnim i neodložnim pitanjima za rusko društvo prenese milionima ljudi.

On je nakon svog godišnjeg obraćanja novinarima dao kratki intervju slepoj devojčici Regini Parpijevoj (17) i tako joj ispunio san, prenosi TAS S.

Ruski predsednik je odgovorio na nekoliko pitanja, uključujući i kako je postao predsednik, da li je to težak posao i šta će poželeti u Novoj godini.

Na pitanje da li je umoran, Putin je odgovorio Regini da mu razgovor s novinarima poput nje daje dodatnu snagu za budući rad.

Putin je kratko odgovorio i na pitanje šta će poželeti za Novu godinu: "Moja želja je jednostavna - da se sve želje ispune".



Predsednik je Regini rekao i da smatra da su Rusi i drugi narodi koji žive u Ruskoj Federaciji najvažniji državotvorni temelj za njihovu zemlju.

Po završenom intervjuu, pošto su razmenili poklone, tinejdžerka je poželela da po prvi put u životu "vidi" predsednika, pa je zamolila Putina da mu opipa lice.

Putin se složio i Regina je tada rukom prešla preko njegovog lica i glave i rekla: "Vi ste vrlo lepi i mnogo dobri."



Početkom decembra Putin je posetio Forum volontera Rusije i pogledao štandove dobrotvornih projekata.

Volonteri su tom prilikom upoznali predsednika sa projektom "Sanjaj sa mnom" koji ispunjava želje teško bolesnoj deci. Na štandu su bile koverte sa željama dece. Svaki učesnik Foruma mogao je da izabere koverat i ispuni jednu želju.

Među njima je bila želja Regine Parpijeve devojčice koja je poželela da postane novinar i napravi intervju s nekim interesantnim sagovornikom.

Predsednik Rusije je odlučio da nakon svog godišnjeg obraćanja novinarima juče ispuni ovu želju i slepoj devojčici Regini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Sale Bn

22.12.2018 20:51

Putin je rijetko dobar čovjek!

ODGOVORITE
Name

Neka

22.12.2018 21:46

si živ i zdrav veliki vožde ... vladaj dugo ,dugo ujedini pravoslavni narod ..

Name

Re Sale,

22.12.2018 22:02

izkašlji se, kada si poceo'dolivati.

Name

Opa

22.12.2018 21:56

A sad mali crveni pomaze starici da predje cestu.

ODGOVORITE
Name

Julije

22.12.2018 22:24

Jedini normalan lider.

ODGOVORITE
Name

Austria

23.12.2018 08:19

Pitajte ga koliko muje rusa gladno i boso i golo

ODGOVORITE
Name

Re Austrija

23.12.2018 20:49

Ne možemo pitati njega, reci ti ako znaš obrisati nos.

Name

k

23.12.2018 22:38

Putin je narodni covjek,patriota. On se izborio za svoj narod kojii su predhodnici gurnuli u propast,za interes sacice kriminalaca, izdajnika, uz stranu podrsku. Rusija se preporodila.

Name

Ja pa ja

24.12.2018 18:33

Ama brete 42 godine imam i pun mi je kurac rusa sto nas brane. 42 godine slusam nedaju nas rusi a oni nas brane tako da nas jebe citav svijet od rata u bih pa bombardovanja srbije. Neka se nosi u p.m i putin i rusija sve u kurac nek ide. Uvijek nas brane a puste da nas melju ajd usa ali kad i siptari upisani se natresaju . Pa sad ce neko pa njih brani amerika pa neka nas brani rusija jebo im mater usranu lazlivu. Oni nas brane kao u onom vicu nemoj me matereti vise braniti. Zalosno ali istinito

ODGOVORITE