Навијачи Њукасла: Зашто звиждимо Митровићу?!

Први пут откако је стигао у Енглеску, Александар Митровић је био гост на "Сент Џејмсис парку" и заслужио је спорадичне звиждуке домаће публике.

Фудбал 23.12.2018 | 09:15
Навијачи Њукасла: Зашто звиждимо Митровићу?!
"Или ће добити црвени картон или постићи хет-трик!"

Британски медији су овако најавили повратак Александра Митровића на стадион "Сент Џејмсис парк", а на крају се испоставило да нису били у праву ни за једну од две ствари; српски нападач из редова Фулама није зарадио нити жути картон, али није ни савладао Мартина Дубравку. 

Његов први долазак на стадион Њукасла у својству ривала није прошао ни благонаклоно од стране навијача, који су очигледно на крају стали на страну Рафе Бенитеза.

Менаџер "сврака" није видео Митровића као идеалног нападача за свој састав, одлучио је да га позајми и потом прода Фуламу, да би српски шпиц потпуно експлодирао и постигао већ седам голова у овој сезони Премијер лиге.

Одговоран је за 56% погодака своје екипе, имао је две добре шансе против Њукасла, али није успео да се и по осми пут упише у стрелце.

Било је мало нервозе и код њега, можда и због тога што су навијачи Њукасла на почетку утакмице и спорадично у току ње чак и ЗВИЖДАЛИ српском нападачу који је дрес њиховог клуба носио непуне три сезоне.

Они који су били при друштвеним мрежама запитали су се откуд таква реакција, пошто никада није дао нити једну ружну изјаву о Њукаслу, чак је поручио да му је био сан да игра за њих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар