Navijači Njukasla: Zašto zviždimo Mitroviću?!

Prvi put otkako je stigao u Englesku, Aleksandar Mitrović je bio gost na "Sent Džejmsis parku" i zaslužio je sporadične zvižduke domaće publike.

Fudbal 23.12.2018 | 09:15
Navijači Njukasla: Zašto zviždimo Mitroviću?!
"Ili će dobiti crveni karton ili postići het-trik!"

Britanski mediji su ovako najavili povratak Aleksandra Mitrovića na stadion "Sent Džejmsis park", a na kraju se ispostavilo da nisu bili u pravu ni za jednu od dve stvari; srpski napadač iz redova Fulama nije zaradio niti žuti karton, ali nije ni savladao Martina Dubravku. 

Njegov prvi dolazak na stadion Njukasla u svojstvu rivala nije prošao ni blagonaklono od strane navijača, koji su očigledno na kraju stali na stranu Rafe Beniteza.

Menadžer "svraka" nije video Mitrovića kao idealnog napadača za svoj sastav, odlučio je da ga pozajmi i potom proda Fulamu, da bi srpski špic potpuno eksplodirao i postigao već sedam golova u ovoj sezoni Premijer lige.

Odgovoran je za 56% pogodaka svoje ekipe, imao je dve dobre šanse protiv Njukasla, ali nije uspeo da se i po osmi put upiše u strelce.

Bilo je malo nervoze i kod njega, možda i zbog toga što su navijači Njukasla na početku utakmice i sporadično u toku nje čak i ZVIŽDALI srpskom napadaču koji je dres njihovog kluba nosio nepune tri sezone.

Oni koji su bili pri društvenim mrežama zapitali su se otkud takva reakcija, pošto nikada nije dao niti jednu ružnu izjavu o Njukaslu, čak je poručio da mu je bio san da igra za njih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar