Грци би Крстичића, а он одбија да продужи са Звездом!

Ненад Крстичић одбио је понуду Црвене звезде о продужењу сарадње, преносе грчки медији.  Грци пишу: Крстичић одбио понуду Звезде! АЕК га силно жели у својим редовима, везиста наводно неће да продужи уговор са црвено-белима.

Фудбал 23.12.2018 | 08:45
Грци би Крстичића, а он одбија да продужи са Звездом!
Крстичић је на мети грчког АЕК-а, који је изразио жељу за српским везистом који је представљао Звезду у Лиги шампиона ове сезоне.

Како пишу Грци, постоји обострано инетерсовање АЕК-а и Крстичића, те је то разлог што је Крстичић одбио да потпише нови уговор са црвено-белима.

Такође се наводи да је АЕК већ неко време у контакту са челницима Црвене звезде око договора о преласку Крстичића у грчки шампионат. 

Крстичић има уговор са Звездом до 30. јуна 2019. године, тако да би могао већ ове зиме да потпише и да пређе на лето у АЕК, а вероватније је да би атински тим волео да га доведе ове зиме и плати обештећење јер је сјајни везиста још под уговором са Звездом. 

Он је, ове сезоне, одиграо 27 утакмица за шампиона Србије, на којима је уписао два гола и три асистенције и редован је члан прве поставе састава Владана Милојевића.

Први на листи жеља АЕК-а ове зиме је фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић. Он је према писању медија из Грчке одбио да продужи уговор са Црвеном звездом па ће због тога АЕК обновити нападе и даће све од себе да га доведе у своје редове што пре.

Крстичић има уговор са Црвеном звездом до 30. јуна 2019. године, тако да би Крстичић могао већ ове зиме да потпише и да пређе на лето у АЕК, а вероватније је да би атински тим волео да га доведе ове зиме и плати обештећење јер је сјајни везиста још под уговором са Звездом. Чак грчки медији иду толико далеко да најављују да АЕК жели да комплетира трансфер Крстичића до 29. децембра и да инсистира што пре да га види у свом тиму.

Питање је наравно да ли ће АЕК наћи начин да доведе српског везисту, али се истиче да су преговори са Звездом почели.

Крстичић има 28 година, а до сада је у каријери играо за ОФК Београд, Сампдорију, Болоњу, Алавес, а у Звезду је стигао 23. августа 2017. године као слободан играч. Заиста је пружао јако добре игре до сада у црвено-белом дресу тако да интересовање АЕК-а уопште не треба да чуди.

Фудбалер Звезде је у овој сезони одиграо 13 утакмица у Суперлиги и постигао је један гол до сада. Био је прецизан и против Спартакс Јурмале у квалификацијама за Лигу шампиона. Прошле сезоне је играо 27 утакмица и уписао се четири пута у стрелце. 

То је играч који је има велики утицај на игру црвено-белих достигао је максимум у црвено-белом дресу. Иза њега је најбољих 18 месеци фудбала у каријери. Крстичић је још од летос налази на мети атинских жуто-црних. Сада је ствар баш озбиљна.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар