Grci bi Krstičića, a on odbija da produži sa Zvezdom!

Nenad Krstičić odbio je ponudu Crvene zvezde o produženju saradnje, prenose grčki mediji.  Grci pišu: Krstičić odbio ponudu Zvezde! AEK ga silno želi u svojim redovima, vezista navodno neće da produži ugovor sa crveno-belima.

Fudbal 23.12.2018 | 08:45
Grci bi Krstičića, a on odbija da produži sa Zvezdom!
Krstičić je na meti grčkog AEK-a, koji je izrazio želju za srpskim vezistom koji je predstavljao Zvezdu u Ligi šampiona ove sezone.

Kako pišu Grci, postoji obostrano inetersovanje AEK-a i Krstičića, te je to razlog što je Krstičić odbio da potpiše novi ugovor sa crveno-belima.

Takođe se navodi da je AEK već neko vreme u kontaktu sa čelnicima Crvene zvezde oko dogovora o prelasku Krstičića u grčki šampionat. 

Krstičić ima ugovor sa Zvezdom do 30. juna 2019. godine, tako da bi mogao već ove zime da potpiše i da pređe na leto u AEK, a verovatnije je da bi atinski tim voleo da ga dovede ove zime i plati obeštećenje jer je sjajni vezista još pod ugovorom sa Zvezdom. 

On je, ove sezone, odigrao 27 utakmica za šampiona Srbije, na kojima je upisao dva gola i tri asistencije i redovan je član prve postave sastava Vladana Milojevića.

Prvi na listi želja AEK-a ove zime je fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić. On je prema pisanju medija iz Grčke odbio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom pa će zbog toga AEK obnoviti napade i daće sve od sebe da ga dovede u svoje redove što pre.

Krstičić ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30. juna 2019. godine, tako da bi Krstičić mogao već ove zime da potpiše i da pređe na leto u AEK, a verovatnije je da bi atinski tim voleo da ga dovede ove zime i plati obeštećenje jer je sjajni vezista još pod ugovorom sa Zvezdom. Čak grčki mediji idu toliko daleko da najavljuju da AEK želi da kompletira transfer Krstičića do 29. decembra i da insistira što pre da ga vidi u svom timu.

Pitanje je naravno da li će AEK naći način da dovede srpskog vezistu, ali se ističe da su pregovori sa Zvezdom počeli.

Krstičić ima 28 godina, a do sada je u karijeri igrao za OFK Beograd, Sampdoriju, Bolonju, Alaves, a u Zvezdu je stigao 23. avgusta 2017. godine kao slobodan igrač. Zaista je pružao jako dobre igre do sada u crveno-belom dresu tako da interesovanje AEK-a uopšte ne treba da čudi.

Fudbaler Zvezde je u ovoj sezoni odigrao 13 utakmica u Superligi i postigao je jedan gol do sada. Bio je precizan i protiv Spartaks Jurmale u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prošle sezone je igrao 27 utakmica i upisao se četiri puta u strelce. 

To je igrač koji je ima veliki uticaj na igru crveno-belih dostigao je maksimum u crveno-belom dresu. Iza njega je najboljih 18 meseci fudbala u karijeri. Krstičić je još od letos nalazi na meti atinskih žuto-crnih. Sada je stvar baš ozbiljna.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar