"Довели смо Битадзеа испред Звезде и Партизана!"

"Није било лако, али смо успели", рекао је председник Будућности Драган Бокан. Послао је поруку и играчима: "Нико неће лечити своју сујету на штету клуба".

Кошарка 24.12.2018 | 16:30
"Довели смо Битадзеа испред Звезде и Партизана!"
Снажном "офанзивом" на тржишту у протекла три дана, КК Будућност је довела три звучна појачања у "Морачу".

У једном од најзвучнијих трансфера АБА лиге, центар и лидер Меге Гога Битадзе преселио се у Подгорицу у замену за Зорана Николића, дан после њега у "Морачу" је стигао и Џејмс Бел, крилни кошаркаш и најбољи овосезонски стрелац Цедевите, а затим је састав (до даљег?) комплетиран "потписом" двоструког НБА шампиона, америчког плејмејкера Нориса Кола.

"Јадрански" евролигаш оснажио је тим уочи Нове године, а председник клуба Драган Бокан упозорио је гласно да нико у тиму неће радити науштрб клуба.

"Ми имамо право да до краја јануара доводимо играче и вршићемо промене, јер нико не може да ремети односе у КК Будућност Воли", нагласио је он у разговору за Радио-телевизију Црне Горе.

Без навођења имена и прецизирања на кога мисли, у истом тону је говорио о ситуацији коју примећује од старта такмичарске 2018/19.

"Нисмо залечили неке проблеме које смо имали на почетку сезоне и даље играчи, поједини који су дошли и поједини који су ту, на штету Будућности лече своју сујету и то неће моћи, небитно ко је у питању. Долазиће играчи, али и одлазиће”, додао је он.

Гога Битадзе је дефинитивно најзвучније појачање шампиона АБА лиге, а Бокан је рекао да је његов потпис обезбеђен у трци са београдским "вечитим ривалима".

"Мега и Будућност су направили добар дил. Појачали смо се како би обезбедили друго место пред плеј-оф, прво је већ изгубљено. На тај начин желимо да испоштујемо и све који прате наш клуб. Такође и Зорану (Николићу) је потребно да игра па ће му ово добро доћи. Није било лако довести Битадзеа у конкуренцији Звезде и Партизана, али смо успели”, додао је Бокан.

Упитан за статус стручног штаба на челу са Александром Џикићем, први човек Будућности рекао је да тренер и његови сарадници имају подршку све док бране титулу АБА лиге.

"Стручни штаб је сигуран све док клуб има шансу да са начином вођења, функционисањем, играчким кадром има шансу да освоји АБА лигу”, порука је председника Подгоричана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар