Видео: Кад "професор" Бјелица одлучи да се освети!

Немања Бјелица, српски кошаркаш у редовима Сакрамента, добро је запамтио противника из Мемфиса и "безобразно" му се осветио.  "Руки" послао Бјелицу на постер и добио одговор! Немања Бјелица и Џарен Џексон имали су и пар личних дуела на утакмици.

Кошарка 22.12.2018 | 15:45
Видео: Кад "професор" Бјелица одлучи да се освети!
Руки Мемфиса Џерен Џексон Јуниор је атрактивно закуцао управо преко Бјелице у првом полувремену.

Он је пробио српског кошаркаша са крилне позиције, дошао до рекета, да би затим закуцао преко немоћног Бјелице, а уз то добио и фаул. 

Све је после тога изгледало као да је заборављено и меч се одвијао нормалним током, барем све док Немања није решио да се "освети".



У четвртој четвртини Бјелица је кренуо на закуцавање, а на путу му се нашао Џексон. Србину то није сметао и он је решио да проба кроз Американца, који је успео само да направи фаул, али не и да спречи Бјелицу да поентира. 

Сви су били задивљени Бјеличиним "постером", поготово јер он не важи за играча који се истиче својим физичком способношћу, па је овај потез окарактерисан као потез вечери у НБА лиги на друштвеним мрежама. 

Популарни "професор" је у победи своје екипе од 102:99 додао 11 поена, а имао је и шест скокова.



Мемфисова опклада са летошњег драфта, 19-годишњи Џарен Џексон, "послао је на постер" Немању Бјелицу у првој четвртини утакмице у Сакраменту у којој су Гризлиси потом у трећој деоници имали и 17 разлике.

Међутим, у лавини коју је тројкама покренуо Богдан Богдановић, Бјелица је стигао да одговори младом ривалу у свом стилу - прво "ин yоур фаце" закуцавањем, уз фаул, за веома важних 73:79 на старту последње деонице, а потом и "професионалним" прекршајем који је спречио лаке поене гостију из контре.

Дефинитивно, ако куцаш преко Бјелице, мораш бити спреман и на оно што би могло да уследи!

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар