Video: Kad "profesor" Bjelica odluči da se osveti!

Nemanja Bjelica, srpski košarkaš u redovima Sakramenta, dobro je zapamtio protivnika iz Memfisa i "bezobrazno" mu se osvetio.  "Ruki" poslao Bjelicu na poster i dobio odgovor! Nemanja Bjelica i Džaren Džekson imali su i par ličnih duela na utakmici.

Košarka 22.12.2018 | 15:45
Video: Kad "profesor" Bjelica odluči da se osveti!
Ruki Memfisa Džeren Džekson Junior je atraktivno zakucao upravo preko Bjelice u prvom poluvremenu.

On je probio srpskog košarkaša sa krilne pozicije, došao do reketa, da bi zatim zakucao preko nemoćnog Bjelice, a uz to dobio i faul. 

Sve je posle toga izgledalo kao da je zaboravljeno i meč se odvijao normalnim tokom, barem sve dok Nemanja nije rešio da se "osveti".



U četvrtoj četvrtini Bjelica je krenuo na zakucavanje, a na putu mu se našao Džekson. Srbinu to nije smetao i on je rešio da proba kroz Amerikanca, koji je uspeo samo da napravi faul, ali ne i da spreči Bjelicu da poentira. 

Svi su bili zadivljeni Bjeličinim "posterom", pogotovo jer on ne važi za igrača koji se ističe svojim fizičkom sposobnošću, pa je ovaj potez okarakterisan kao potez večeri u NBA ligi na društvenim mrežama. 

Popularni "profesor" je u pobedi svoje ekipe od 102:99 dodao 11 poena, a imao je i šest skokova.



Memfisova opklada sa letošnjeg drafta, 19-godišnji Džaren Džekson, "poslao je na poster" Nemanju Bjelicu u prvoj četvrtini utakmice u Sakramentu u kojoj su Grizlisi potom u trećoj deonici imali i 17 razlike.

Međutim, u lavini koju je trojkama pokrenuo Bogdan Bogdanović, Bjelica je stigao da odgovori mladom rivalu u svom stilu - prvo "in your face" zakucavanjem, uz faul, za veoma važnih 73:79 na startu poslednje deonice, a potom i "profesionalnim" prekršajem koji je sprečio lake poene gostiju iz kontre.

Definitivno, ako kucaš preko Bjelice, moraš biti spreman i na ono što bi moglo da usledi!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar