Билбија између Турске, Кине и Јужне Кореје!

Нападач Зрињског, Бањалучанин Немања Билбија највјероватније ће у зимском прелазном року промијенити средину.

Фудбал 24.12.2018 | 12:45
Билбија између Турске, Кине и Јужне Кореје!
Први стријелац Премијер лиге Босне и Херцеговине са 14 голова Немања БИлбија добио је три понуде за одлазак у иностранство, потврдио је за МОНДО, извршни потпредсједник мостарског клуба Денис Шулента.

"Добили смо не једну, него више понуда за Немању и заједно с њим ћемо да их изважемо и одаберемо најбољу. Његова жеља је да иде у иностранство и ми то поштујемо. Понуде за Билбију су стигле из Кине, Јужне Кореје и Турске", рекао је Шулента нашем порталу.

То би готово извјесно могло да значи да ће Бањалучанин већ ове зиме да напусти "племиће", с којима је двије године узастопно освајао титулу шампиона и био један од најбољих појединаца.

"Неки клубови нуде боље услове за Зрињски, а неки играчу и зато је најбоље да одаберемо најприхватљивију опцију с којом ће све стране бити задовољне. Вјерујем да ће тако и да буде", додао је извршни потпредсједник троструког узастопног шампиона БиХ.

Понајбољи фудбалер шампионата у посљедњих неколико сезона, Билбија није желио много да говори на тему одласка јер је његова жеља за иностраном каријером одавно позната, али је мишљења да ће Зрињски донијети одлуку најбољу за све стране.

"Не знам ништа више, осим да постоје неке понуде. Засад толико", био је помало загонетан Билбија.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар