Митровић жели да покаже Њукаслу да су погријешили!

Нападача Фулама, Александра Митровића, овог викенда очекује искушење, гостовање бившем клубу Њукаслу.

Фудбал 21.12.2018 | 15:45
Митровић жели да покаже Њукаслу да су погријешили!
Меч се игра у суботу 22. децембра од 16 часова, биће то прилика да репрезентативац Србије покаже бившим послодавцима да му је место било у стартних 11.

Шеф стручног штаба Фулама, Клаудио Ранијери, сматра да Њукасл није показао довољно стрпљења и разумевања за српског фудбалера.

"Александар у Њукаслу није урадио добар посао јер кад играч из друге земље дође у Премијер лигу, потребно му је времена да се прилагоди на услове и игру у овој лиги. Међутим, у Фуламу је све ишло веома, веома добро. Надам се да ће против Њукасла одиграти одличан меч. Не знам да ћи ће имати топао дочек, али се надам да ће Александар одиграти добро", рекао је Ранијери.

Италијан је рекао да има пуно поверење у српског нападача.

"Када играте у некој другој земљи, лопту можете да додирнете два, три пута. У Енглеској и један додир је превише", покушао је Ранијери да објасни колико је захтевна Премијер лига.

Митровићу је требало времена да то схвати.

"Играч мора да се прилагоди томе, да почне да размишља на тај начин. Покушавате то да им објасните, али потребно вам је шест месеци, можда и цела година да то усвојите. А када играч дође у прилику да игра против бившег клуба, свакако да жели да покаже много више. Молим се за Александра, желим му све најбоље", рекао је Ранијери.

Митровић је ове сезоне постигао седам голова у Премијер лиги.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар