Mitrović želi da pokaže Njukaslu da su pogriješili!

Napadača Fulama, Aleksandra Mitrovića, ovog vikenda očekuje iskušenje, gostovanje bivšem klubu Njukaslu.

Fudbal 21.12.2018 | 15:45
Mitrović želi da pokaže Njukaslu da su pogriješili!
Meč se igra u subotu 22. decembra od 16 časova, biće to prilika da reprezentativac Srbije pokaže bivšim poslodavcima da mu je mesto bilo u startnih 11.

Šef stručnog štaba Fulama, Klaudio Ranijeri, smatra da Njukasl nije pokazao dovoljno strpljenja i razumevanja za srpskog fudbalera.

"Aleksandar u Njukaslu nije uradio dobar posao jer kad igrač iz druge zemlje dođe u Premijer ligu, potrebno mu je vremena da se prilagodi na uslove i igru u ovoj ligi. Međutim, u Fulamu je sve išlo veoma, veoma dobro. Nadam se da će protiv Njukasla odigrati odličan meč. Ne znam da ći će imati topao doček, ali se nadam da će Aleksandar odigrati dobro", rekao je Ranijeri.

Italijan je rekao da ima puno poverenje u srpskog napadača.

"Kada igrate u nekoj drugoj zemlji, loptu možete da dodirnete dva, tri puta. U Engleskoj i jedan dodir je previše", pokušao je Ranijeri da objasni koliko je zahtevna Premijer liga.

Mitroviću je trebalo vremena da to shvati.

"Igrač mora da se prilagodi tome, da počne da razmišlja na taj način. Pokušavate to da im objasnite, ali potrebno vam je šest meseci, možda i cela godina da to usvojite. A kada igrač dođe u priliku da igra protiv bivšeg kluba, svakako da želi da pokaže mnogo više. Molim se za Aleksandra, želim mu sve najbolje", rekao je Ranijeri.

Mitrović je ove sezone postigao sedam golova u Premijer ligi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar