Јувентусов новогодишњи поклон навијачима!

Манџукић до 2022. године! Ускоро почетак завршних преговора о продужетку сарадње са хрватским нападачем.

Фудбал 24.12.2018 | 10:15
Јувентусов новогодишњи поклон навијачима!
Јувентус је опет показао да гледа даље од свих.  Наиме, како преноси Старој дами близак Тутоспорт, хрватски нападач Марио Манџукић требало би да потпише нови уговор који ће га задржати у клубу до лета 2022. године.

Кад се каже да ће ускоро да потпише, мисли се на јануар или фебруар следеће године. А Јувентус планира да богато награди једног од кључних играча екипе Масимилијана Алегрија.

Према тврдњама Тутоспорта, Манџукићеви менаџери сматрају да би хрватски нападач требало да добије значајно повећање плате, са 4.500.000 на 7.500.000 евра.

Иако те финансијске детаље још нису у потпуности усагласили, незванично се може чути да су обе стране спремне да у опуштеној и пријатељској атмосфери дођу до решења које ће бити обострано повољно.

Јувентусова стартна позиција је таква да би у клубу више волели да нови уговор буде на две године, али и то је, наводно, ставка око које је Стара дама спремна да изађе у сусрет Манџукићу.

Уколико заиста продужи уговор до 2022, хрватски нападач ће тада имати 35 година. Он је у црно-белом дресу до сада одиграо 147 утакмица и постигао 42 гола, а освојио је седам трофеја (по три титуле у Серији А и купу Италије, односно један суперкуп).

Пре Јувентуса Манџукић је играо за Марсонију, загребачки Динамо, Бајерн са којим је освојио Лигу шампиона и мадридски Атлетико. Јувентус га је Јорганџијама у лето 2015. године платио 21.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар